Udvikling af teams

UDVIKLING AF TEAMS


DEN UENDELIGE PROCES


Læring er en uendelig proces, hvor vi som mennesker konstant afsøger at finde bedre, klogere eller smartere løsninger på de udfordringer, vi står med.


Vi arbejder sjældent alene, men sammen med andre som del af en gruppe eller et team. Vores egen udvikling af kompetencer – faglige som personlige spiller sammen med de andres ditto. Ting sker i en proces, hvor vi lærer sammen og understøtter hinandens læring og udvikling i processen med fokus den kerneopgave organisationen har.

 

Organisationer er konstant underlagt krav om udvikling af faglighed og kvalitet. Der er en forventning om, at ledere og medarbejdere kontinuerligt udvikler sig. Med udvikling i grupper skaber du sammenhæng mellem hverdagslæring og implementering af nye kompetencer.

 

Tilrettelæggelse af udvikling i blokke

For udvikling i grupper er tilgangen altid kreativ og lavpraktisk med høj deltager involvering. Workshops tilrettelægges altid i blokke af ca.  20 minutter, fx. 20 minutter oplæg, 20 minutters gruppearbejde og 20 minutters dialog i plenum. Det er med til at sikre dialog og afprøvning af nye metoder og et energifyldt flow i løbet af dagen. Det er essentielt, at deltagerne får håndterbare værktøjer til at tackle de aktuelle udfordringer de står med samt at refleksioner over egen adfærd og attitude er centrale elementer i læringsprocessen.  

 

JYC tilrettelægger altid processer og workshops specifikt med afsæt i de udfordringer og ønsker du og din organisation har for læringsprocessen.

 

Udvikling af grupper og teams

Udvikling af teamet eller dets kompetencer?


Har dit team brug for at få styrket deres samarbejde og kommuniktionen? Eller har dit team behov for at bliver skarpere på at bevare den professionelle tilgang i kommuniktionen?  Bliver det ved snakken i ledergruppen - og bliver målene derved aldrig implementeret? 

40 59 53 08

KONTAKT INFORMATION


FUGLEBAKKEVEJ 107, 3., 2000 FREDERIKSBERG

FØLG JYC


LÆS SENESTE POSTS OG ARTIKLER PÅ LINKEDIN.

Jacob Yttesen Consulting på Linkedin

Copyright @ All Rights Reserved