Coaching af ledere

COACHING AF LEDERE


ER DU DEN BEDSTE LEDER DU KAN VÆRE?


Er du loyal over for dig selv, når du træffer beslutninger? Hvornår har du sidst givet dig selv et servicetjek? Holder du dig tilbage, hvor du burde træde i karakter?


JYC arbejder med mennesker. Uanset om din titel er leder eller chef, så er det dig som person, der skal udfylde jobbet, udvikle medarbejderne og skabe forandringerne. Jeg har de seneste mange år coachet og arbejdet sammen med offentlige ledere og institutionsledere. Visionen er altid, at du finder veje til at skabe den bedste version af dig selv.


VILLE DU FØLGE DIG SELV SOM LEDER? ELLER VILLE DU STOPPE OP OG VENTE PÅ, DER KOM ÉN, DU VILLE FØLGE?


Når du tager beslutninger, der ikke er afstemt med dine overbevisninger, dit belief system, så bliver resultaterne også derefter. Ligegyldigt hvilket job, du bestrider, må du have dig selv med i de beslutninger, det indebærer. Mister du dig selv i det, du gør; Er der ikke kongruens mellem det, du tror på, og dine handlinger, så svinder din troværdighed hurtigere end du forventer. Og med den, din evne til at skabe den bedste version af dig selv.


HAR DU EN KLAR VISION FOR, HVILKE FODSPOR DU ØNSKER AT SÆTTE SOM LEDER?


Ledelse er et valg. Det er noget, man vælger, fordi man vil lede andre mod et fælles mål, fordi man har lysten og modet til at arbejde med forandringer og vil udvikle mennesker. Det, du gør, og det, du tror på som menneske, gør dig til den leder, du er. Ledelse er en opgave, du har fået i kraft af den person, du er. Det er de kompetencer du besidder, de holdninger du har, den adfærd og den attitude du udviser, der gør dig til den leder, du sætter i scene i hverdagen.


Hvis du oplever du er stor i dit eget selvbillede, og tættere på Gud end de fleste andre mennesker, så bliver dine udfordringer som leder mange. Ledelse handler først og fremmest om mennesker og ikke om selviscenesættelse, procedurer, strukturer eller diagrammer. Mennesker gør, og mennesker undlader at gøre. Det er dig, som leder, der skaber grundlaget for bevægelse eller stilstand.


KAN DU LEDE ANDRE, HVIS DU IKKE KAN LEDE DIG SELV? SVARET ER SIMPELT. NEJ.


Når du skal flytte organisationer, skal du flytte mennesker. Du skal have dem til at tro på din vision. Du skal skabe følgeskab om den retning, du bevæger dig, så folk omkring dig begynder at trække vejret gennem din vision og de processer, du har lagt for vejen fremad. Hvordan vil du flytte andre, hvis du ikke selv tror på det, du siger? Hvis du ikke selv ånder din vision?


Gør dig selv til en bedre leder ved at skabe synergi mellem dit belief system, det du siger og det du gør! 

Coaching af offentlige ledere

Kontinuerligt fokus på dig selv


For at være den bedste version af dig selv, skal du trimmes mentalt fra tid til anden, så du kontinuerligt udvikler dit syn på dig selv og på de udfordringer, du står i. Skarphed kræver mental træning og vedligeholdelse. For at være den bedste version af dig selv skal du være skarp for at kunne levere autentiske og kvalificerede løsninger hver dag.

40 59 53 08

KONTAKT INFORMATION


FUGLEBAKKEVEJ 107, 3., 2000 FREDERIKSBERG

FØLG JYC


LÆS SENESTE POSTS OG ARTIKLER PÅ LINKEDIN.

Jacob Yttesen Consulting på Linkedin

Copyright @ All Rights Reserved