Om

OM JYC

DEN KORTE HISTORIE


Giv papegøjen mundkurv på og få succes som leder


…sådan lyder det første råd ofte til de ledere, jeg coacher. Et råd der selvfølgelig aldrig står alene – læs videre og bliv klogere på, hvad jeg kan gøre for dig.

Min viden og kompetencer inden for offentlig ledelse, og de helt særlige udfordringer du står med som institutionsleder, blev grundlagt, da jeg stod i mesterlære som planlægger i det hedengangne Københavns Amt. En læretid i det administrative embedsværks maskinrum. Min opgave var at udvikle beslutningsgrundlag for den politiske organisation og i samarbejde med institutionerne finde nye veje i deres driftsudfordringer. Mit faglige perspektiv blev flyttet fra drift til udvikling, da jeg blev ansat i en HR-funktion i Københavns Kommune.

Kender arbejdsbetingelserne for offentlige ledere
8 år i offentlige forvaltninger har givet mig en unik indsigt i de styringsmekanismer og rationaler, som institutioner i den politisk ledet organisation er underlagt. Jeg har forståelse for og indsigt i den opgave, du som institutionsleder har med at binde enderne sammen i drift og udvikling af din organisation.

Menneske frem for system
Det er aldrig en ny organisering eller ny teknologi, der skaber udvikling af organisationer. Udvikling handler om menneskelig indgriben. Mennesker, driver mennesker. Lederskab handler om, at du trækker dine personlige styrker frem i lyset. Når du løfter dine personlige kompetencer, så følger de faglige kompetencer per automatik trop. Det er min erfaring gennem mange år som coach. Det handler altid om den menneskelige faktor.

Giv den usynlige papegøje på skulderen mundkurv på. Den der fortæller dig, hvad andre forventer af dig, hvad du kan tillade dig, hvad du bør gøre.

Den bedste version af sig selv
Det er min drivkraft, at udvikle mennesker til den bedste version af sig selv. Uanset om opgaven er coaching af ledere, facilitering af udviklingsprocesser eller som underviser.

Det er dét, jeg tror på. Det er dét, jeg gør.

ANETTE SCHUBERT, CENTERLEDER 

Jeg opsøgte Jacob på et tidspunkt, der bød på grundliggende strukturelle forandringer i mit lederjob. Forandringer jeg gerne ville, men som også udfordrede mit vanlige mindset.


Jacobs evne til at se, hvornår der er behov for coaching, sparring eller eksistentiel samtale, har været ualmindelig fin, på baggrund af en bredt teoretisk fundament.


Han er optaget af progression og følger gerne op på, om samtalernes udkomme, kan bruges “i virkeligheden”. Jeg er aldrig gået fra en samtale uden “opgaver”, men heller aldrig uden en aftale om opfølgning!


Jeg er gået styrket videre, i et stærkere lederskab, med en tydeligere viden om mine værdier og med energi til de vigtige beslutninger og prioriteringer jeg stod overfor!


Jeg vil til enhver tid anbefale andre ledere, at indgå i samtale, coaching, sparring med Jacob! Uanset om det handler om konkrete udfordringer eller ny energi til det job du bestrider.

KARIN STADSGAARD, PLEJEHJEMSLEDER

Jeg manglede overskud i min hverdag - perfektionismen tog overhånd.


Jacob har bidraget til, at jeg har fået det manglende overskud i min hverdag. Jeg er blevet meget bedre til at prioritere min tid og bruge mine talenter, kompetencer de rigtige steder.


Jeg oplever mere nærvær i alle relationer og blevet en bedre udgave af mig selv.


Coaching forløbet hos Jacob har været en rejse.


Jacob har altid været vel forberedt til vores møder.


Jacob har en utrolig hukommelse og har været god til at samle op på tidligere samtaler/problemstillinger.


Jeg kan varmt anbefale Jacob.


Får jeg igen brug for et coach forløb, vil jeg helt sikkert benytte Jacob igen

40 59 53 08

KONTAKT INFORMATION


FUGLEBAKKEVEJ 107, 3., 2000 FREDERIKSBERG

FØLG JYC


LÆS SENESTE POSTS OG ARTIKLER PÅ LINKEDIN.

Jacob Yttesen Consulting på Linkedin

Copyright @ All Rights Reserved